Céklás kecskesajtkrém

Ki ne szeretné elkápráztatni a vendégeit egy finom, egészséges és mutatós finomsággal?! Ez a recept, amit hoztam nektek mindent visz! Finom, egészséges, nagyon mutatós és mindössze 4 összetevője van! Ma például a szilveszteri buliba vendégváró falatkáknak tökéletes választás lesz!

Hozzávalók:

  • ½ dl céklalé
  • 200g kecskesajtkrém
  • 1 kis gerezd fokhagyma vagy 1 tk. fokhagymapor
  • 1 csipet só

Elkészítés:

  1. A kecskesajtkrémet a cékla lével és a kis gerezd fokhagymával együtt egy botmixer segítségével kenhető krémmé pürésítjük.
  2. Sóval ízesítjük ízlés szerint. És vagy mártogatósnak tálaljuk friss zöldséggel és pizza rudakkal vagy bagettre kenve. Ha egy kis fekete szezámmaggal megszórjuk még mutatósabb lesz!

 

Tápanyagtartalom (az egész adagra):

  • 518 kcal
  • 40g zsír
  • 7g szénhidrát
  • 32g fehérje

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük